10 redenen om Meester Mark Rekent het goed te lezen

'Meester Mark rekent het goed' is het nieuwste boek van Meester Mark. Wie is Meester Mark? Uh, ja. Nou. Uh. Hij heeft een Facebook-pagina. En WikiPedia, dus gemakshalve verwijzen we je daar naartoe. Zodoende.

Meester Mark had en heeft (nog steeds) iets met onderwijs en Ik reken het goed-momentjes (hij is vast ook fan van onze pagina). Dit boek staat vol en bol van de kinderlogica en prachtige pareltjes die meesters en juffen dagelijks zien. En gelukkig voor hem, zenden zij massaal deze pareltjes naar Meester Mark.

 

Wij zijn gek op boeken - en vooral succes boeken - en besloten zijn boek tegen het licht te houden. Dat viel niet mee, want het boek is maar liefst 175 pagina's dik! Maar het is het dubbel en dwars waard. We hebben genoten, gelachen en vooral verbaasd over alle kinderlogica (waren wij vroeger ook zo?). Of je nu wel of niet iets met kinderen hebt, dit boek tovert geheid een lach op je gezicht. Niet alleen door de kinderlogica, maar ook omdat kinderen zo lekker eerlijk zijn! Het enige minpuntje: het is wel heel veel leeswerk (en nakijkwerk). Niettemin een dikke 9/10! NB:

Hieronder 10 redenen om het boek te kopen.

10 redenen

Reden  1
Het is een boek, en boeken lezen is hartstikke leuk en zo 2017!

 

Reden 2

In het boek staan honderden prachtige voorbeelden van kinderlogica en 'Ik reken het goed-momentjes'. En mocht je denken alles gezien te hebben: nee, dat heb je niet.

 

Reden 3

Het boek heeft maar liefst 175 pagina's met op iedere pagina meerdere leuke praktijkmomentjes.

 

Reden 4

Sommige reacties zijn zo aandoenlijk, dat je kinderen bijna schattig gaat vinden :) Maar voordat je ze echt schattig gaat vinden, ze zijn ook heel gemeen (zie boek).

Reden 5

Het ideale cadeau voor je vriend/vriendin in het onderwijs. Want dat vinden ze leuk.

 

Reden 6

Ook het ideale cadeau voor je vriend/vriendin die niet in het onderwijs zit. Want ook zij vinden het leuk.

 

Reden 7

Het ideale cadeau voor jezelf. Want ook jij vindt leuk.

 

Reden 8

Alle meesters en juffen zijn toppers; ze werken hard voor en aan de toekomst van deze grappige leerlingen. 

 

Reden 9

Je moet gegarandeerd lachen.

 

Reden 10

Wij rekenen het ook goed.

 


Waar te koop?

 O.a. Bol.com en AKO.nl

Auteur: Mark van der Werf

Titel: Meester Mark rekent het goed
Pagina's:  175