Wij zijn Jacob & Haver. Een (auteurs)pseudoniem van twee goede vrienden. Wij bedenken dingen: leuke dingen, stomme dingen, andere dingen en nog veel meer van dat soort dingen. Eigenlijk al jaren offline, maar de online tour begon in 2012. Toen introduceerden wij binnen social media Make That The Cat Wise. Dit sloeg in as a bomb. Vandaag de dag staat dit merk nog altijd as a house, met meer dan een half miljoen unieke likers, diverse boeken en stationary. Keep it in the holes!

 

In navolging daarop zijn wij in een rap tempo diverse pagina's en labels gaan ontwikkelen binnen social media, waaronder Je had maar één taak en Ik reken het goed. Al deze pagina's kenmerken zich door de duidelijke content en het hoge tekstuele gehalte en de interactie met de fans. Inmiddels schrijven wij voor meer dan 25 pagina's en af en toe ook boekjes. Immers, wie schrijft die blijft - bezig.

 

Samen met onze achterban creëren en delen wij unieke content. Wij zijn niet groot geworden door het simpelweg verzamelen van content, waar er in Nederland ook heel veel van zijn, maar wij creëren eigen content voor onze labels of delen deze van onze actieve achterban. Delen is immers vermenigvuldigen. Hierdoor is er veel interactie met en tussen de likers. Immers, zij zijn geweldig en onze motivatie.

 

Inmiddels hebben wij een krachtig portfolio en werken wij samen met grote partners. We blijven ontwikkelen en continue zoeken naar nieuwe labels. Wij staan immers niet stil, behalve bij vooruitgang! Op naar 2024 - waarbij de collectie alleen maar groter en groter wordt.